Service Reparatii Audio-Video

Aveti un sistem audio defect ? Difuzor este ars ? Sunetul este distorsionat ?

Suna la ULTRACORE ! Diagnosticam si reparam toate sistemele din gama audio-video / home cinema si acordam garantie la piese si manopera.


Reparatie Sistem Audio 2.1, Sistem Audio 5.1, Sistem Audio 7.1reparatie-sistem-audio-dvd-constanta

Simptome care indica faptul ca sistemul audio este defecta si necesita reparatie :

 • sistemul nu porneste, nu se aprinde nici un led  ( va rugam verificati siguranta fuzibila – in cazul in care este intrerupta, trebuie inlocuita OBLIGATORIU cu acelasi tip de siguranta ! )
 • nu se aude sunet in nici una din boxe
 • sunetul este distorstionat, difuzorul gajaie sau este descentrat
 • membrana sau suspensia difuzorului este rupta sau ciupita / taiata
 • boxele scot un zgomot continu, chiar si la volum mic

Bobinaj difuzor, Reconditionare difuzor in Constanta

 • bobinaj tweeter , bobinaj driver inalte
 • bobinaj difuzor bass subwoofer , bobinaj difuzoare joase
 • inlocuire membrana difuzor, inlocuire suspensie difuzor
 • reparatie difuzor descentrat , inlocuire centraj difuzor

Reparatii Service pentru toate modelele de Sisteme Audio :

Sistem audio Akai, Sistem audio Bose, Sistem audio Bang & Olufsen, Sistem audio Creative, Sistem audio Genius, Sistem audio LG, Sistem audio JBL, Sistem audio Logitech, Sistem audio Microlab, Sistem audio Philips, Sistem audio Prestigio, Sistem audio RPC, Sistem audio Samsung, Sistem audio Sony, Sistem audio Tehnics, Sistem audio Viewsonic.

Sistemul tau nu apare in lista ? Sigur te putem ajuta ! Suna acum !

6 thoughts on “Service Reparatii Audio-Video

 1. Buna seara!
  Ma interesează si pe mine rebobinarea unui difuzor de pe un golf , daca se poate și eventual un preț si un numar de contact.
  Va mulțumesc anticipat!

 2. Buna seara, am o problema cu subwoofer-ul , nu mai intra semnal in el ( doar se aprinde). Ma poate ajuta cineva cu un pret sau un numar de telefon?

 3. Salut am si yo un difuzor kiker de 10 inchi difuzorul e nou si mi-a bătut membrana in grila de protecție si a rupto se poate face ceva, si cât costa?

 4. Va salut.Ma numesc Cruceru Nicusor si sant din Mangalia.Am un amplificator audio marca SIDIXANF 2*60w,care pe canalul audio stang scoate o tensiune si un zgomot de fond,ca un bruiaj.Mentionez ca l-am avut la reparat la un centru din Mangalia,mi-au schimbat anumite piese,chiar si finalii intre ei si totusi defectul persista.Se mai poate repara?Multumesc.

  1. Buna ziua , da putem incerca cu siguranta, o sa dureze ceva timp deoarece s-a mai intervenit pe el si trebuie verificat toate piesele. Va astept in service !

 5. Buna ziua.La un Audi A5,an 2010,nu merge instalatia audio.Am bang olufsen,cod amplificator 8T0 035 223 AK.Nu are semnalmaudio in boxe,deloc.Se poate repara amplificatorul?Ca aici este problema ,in partea de amplificare(95%).Merci

 6. Am doua difuzoare tonsil care li sa stricat suspensia si 2 drivere tonsil care sunt arse . Care ar fi costul reparatiilor schimbat suspensie si membrana +rebobinare 2 drivere va multumesc

 7. Buna ziua, am achiziționat recent o statie pioner si am montat-o la un subwoofer vrx, am mers cu ele puțin mai tare si s-a desprins bobina de pe difuzor de a subwoofer, statia se încinge foarte tare iar cele doua intercoolere nu pornesc si se oprește muzica se întrerupe bassul, as vrea sa stiu cat ma costa o rebobinare a difuzor si o verificare, nu stiu absolut nimic despre subwoofer specificații nimic si vreau sa stiu daca ar fii compatibile, ceva detalii

 8. Buna ziua, va deranjez cu o intrebare la sistemul audio microlab f 320, 2.1,54w am o problema la unul din sateliti nu se mai aude,boxa este buna dar cred ca s-au ars finalii, are 4 circuite d 2030a, tin sa spun ca subwooferul si unul din sateliti merge.

  1. Buna ziua, da se poate repara, trebuie sa veniti cu el in service pentru o diagnosticare gratuita. Posibil sa fie o problema din circuitul final de amplificare.

 9. Buna ziua!

  Va retin atentia cu privire la sistemul audio (original) al unei Skoda Octavia 2 (masina produsa in anul 2008).

  Are 4 boxe mari si 4 tweetere: in fiecare usa este 1 boxa si 1 tweeter.

  Boxa si tweeterul din usa soferului se aud cu intreruperi: sunt zile cand merg, apoi zile cand nu merg. Probabil ca este un fir intrerupt sau un contact de vina, din moment ce ambele se comporta la fel. Nu se pot defecta ambele simultan, ca apoi sa-si revina ambele simultan.

  Am trei intrebari, va rog:

  1. Aveti aparat cu care sa verificati starea intregului sistem audio?

  2. Stiti cum se deschide capitonajul usii? Este destul de complicat la Skoda Octavia 2.

  3. Cat ar costa constatarea si interventia? Ma refer la rezolvarea problemei, nu la inlocuirea pieselor.

  Va multumesc!

Lasă un răspuns